BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 29 December 2011

lesen L !!

k larh nak smbung cita smalam..
masa p baling amek lesen td,,aku p dah buat 3 jam..
tggal lagi 3jam ja lgi,,tgk2 ajen tu ajak balik..
xpasai2 ja aku kena mai lagi hari isnin depan tuk buat lgi 3jam..
hadoih,,!!!malaih nak p sna dah aih..
tp xpa,,bole balik awai,,
kalu x aku dpt L dah td,,buley cewi kat hmpa yg xdak lesen tuh..haha
aku dh nk dpt lesen dah,,hmpa bila??
hmpa jdi la mat/minah rempit lama2(xdk lesen)
nanti polis tgkap,,babai..

Wednesday, 28 December 2011

Cerita Lesen

lama aku x update blog kan..
hmmm,...biasalah,.agak mls sikit,.oppss kantoi..hahah
nak tau x kemarin aku p amek ujian komputer dekat Baling,,tau apa resultnya,,.
hahaha,,aku lulus cukup2 jaa,,,bayangkan kalu salah lagi 1,,gagal larr,..
nased baik lulus,,alhamdulillah,,walaupun cukup2..
kira ok la drpd kawan aku Nadya tuh,,kena buat dua kali,,.
masa tgh amek ujian tu ada la budak perempuan nih,,comey lar jgk
asyik tnya aku ja,,aku pon igt nk tnya dya jgk tp aku tgk dya asyik tnya aku ja,,
aku batalkan je la niat aku tuh,,haha..
k larh,,nanti aku update lagi yea,,babai

Sunday, 25 December 2011

blog x update

blog ni lmbat diupdatekan dgan storymorry sebab
fatyn solehah yg simpan gambaq2 event kami lam PC dia.
entah bila dia nak bagi pon aku xtaw,.
sabar ja la,..nanti lepas dia baca ni diat bagi la kot gmbaq2 tuh,,huhu
sorry fatin solehah i have to be truth...huhu

Wednesday, 21 December 2011

adeekkkk

memBER2 jerw,..

ni le member2 klas aku,,ni masa p rombongan bukit merah,,
miss them so much,,,
tgk la girl yg dok kat tgh tu,,comel kan.
nama dya Atikah,,huhu
yg muka penat tu aku,,.fahmi yg pakai Cap tuh,.
yg baju kuning tu anas n yg satu lagi tu BOBbyy..
bdak dua org yg kat atas tuh kanan ROB,kiri Nadya,.
lama lagi ka cuti nieyh,,miss 4sc1 dah nieyhh..=(

Sunday, 18 December 2011

tgk la mulot dya,,,
eeerr,,geramnya,,,..
pipi dya tuhh,,,cam nak gigit jaaa..,

Ni la keja kami kalau xtaw nak uat apa,,huhu
sapa tidoq kami amek gambaq dya,,,ciap post lam blog lg,,
xpasai ja dpt publisiti,,.huhuhu
tp kami xpost gmbq org lain,,,kami post gmbaq adek kami ja larr,,
gmbaq kami tidoq?? NO WAY!! Hahah
sweet x gmbq nieyh.??
hmmm,,mesti lar sweet kan...,
baek hampa kata sweet kalau x kami KOYAK mulot hampa..
hahaha,,lawak ja,,kami bukan jahat ngat,,,kami baek tau ark,,huhu
kalau hampa nak main ngan adek kami mai lar umah kami,,,
mama kami x maqah aih..,,lgipon mama kami p qeja,,
mama kami qeja apa??
nanti kami bgi tau kat hampa k...

Thursday, 15 December 2011

my younger sister

If u want to know,,this is my little younger sister,,
is she cute,???
ofcourse YES (for me)-my impression larh,,huhu
kalau nak tau,,,dya ni suka JELER,,cam nieyh,,:P
camtuh hah,,,when I ask somethings she reply :P..
i talk to her she make :P
hmm..tu yg best tuhhh...hahah.XD

Thursday, 1 December 2011