BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 2 February 2012

allynnn!!!

macam x caya aku da x kan jumpa dya lagii.,,
aku mesti akan mizz dya sesangat,.
last kami jumpa pon taon lepaih,,then da lost contact.,
masa aku stay kat umah dya dulu bnyak  moments yg kami create,.
blh dikatakan suma kwn2 dya aku kenal,,
aku happy bkawan dgn dya,,asal kami naik moto ja kami gelak sampai lah kami smpai kat destinasi,,
pernah kami gelak sampai dya tkencing dlm suar pon ader,..
x sngka dya akan tggalkan aku,,aku masih x dpt trima knyataan..
aku still nak jumpa dya pas ni,,tp mcm mana..!!
cerita dya mcm nih.:
ptg tuh aku p tusyen dekat skolah,,
ttba mama aku call ckp dya mnggal..sblum tu dah ade msg bgtaw aku yg dya dah xdak,,tp aku x baca..aku trus nges masa tu,,mmg tkejut sgt..
aku trus blik rumah dan on the way p umah dya..
x sgka slpas 3 jam dya baru like status FB aku dya dh xdak,,
even msa tu aku pakai suar yg dya bg dekat aku..
dya pergi sbb xcident,..masa dya xcident tuh eijad yg angkat dya..
thanks eijad sbb tlg angkat allyn,.,adam x smpat nak ckp thanks mlm tuh,,(adam xdak mood)
aku lmbat sampai kat umah dya,,aku smpai je dya sdang dikebumikan..
trus aku lari pegi dekt kubur,,
kakak dya dtg dekat aku ,,bwak aku g kubur dye,,
aku tgk jenazah dya dikebumikan smbil nanges...kezen aku dtag peluk aku ckp SABAR!!
aku sdey sbb dah x blh jmpa dya lgi pas ni..
sebelum nih kami dah plan mcm2 nak buat bila kami jmpa nanti,,
x sgka suma tu sia2,,.
mlm tu aku tido rumah dya,,aku just tgk nasi last yg dya masak sblum dya kuar rumah lepas makan nasi,,
aku x snggup nak mkn nasi tuh..aku sdeyh...
aku cari memori fon dya yg penuh dgan pic aku tapi x jumpa,,
org ckp dah hilang masa xcident tuh..
aku syg allyn,,sbenaqnya blog aku ni pon dya yg design,,
allyn i hope u bahagia di sana...:-(

1 comment:

  1. adam,,sbr byk2 tw,,aleen un rndu at dy...moment kte bsme ngn dye ary 2 mg byk,,aleen akn usaha cari memori fon yg de gmbr adam n arwah + gmbr arwah n aleen..aleen akn cri smpi jumpa,,lam memori 2 de 400 pix ..aleen akn cri smpi jmpe jgk memori 2..

    ReplyDelete